All posts tagged: receta shqip

Video Recete e Kremit pasticier

[caption id="attachment_140" align="alignnone" width="600" caption="Kremi Pastiçier"][/caption] [p class="summary"]Kremi pasticier është një ndër kremërat më të përdorur në pasticeri. Këtë lloj kremi e përdorim për të mbushur ëmbëlsira të ndryshme. Është…

Video Receta e Pandispanjës

[description]Pandispanja është një ëmbëlsirë që pëlqehet nga të gjithë, si të rritur dhe fëmijë. Këtë ëmbëlsirë mund ta mbushim me kremëra të ndryshëm në mes, mund ta zbukurojmë sipas dëshirës…