EmbëlsiraTortë e thjeshtë me mollë

Torta me mollë është një nga ato tortat që nuk mund ti rezistosh dot. Kjo është një recetë shumë e shpejtë dhe e thjeshtë dhe në pak kohë do të kënaqeni me shijen e kësaj ëmbëlsire.

Muffins me çokollatë

Receta e dërguar nga Adelina M. dhe e vlefshme për Konkursin e Gatimit. Muffin me çokollatë sapo të dalë nga furi janë fantastik. Por ju mund ti ruani dhe më gjatë dhe ti konsumoni në mëngjes me qumësht..