Receta për Festa
Leave a comment

Easter Eggs Decoration – Dekorim për Vezët e Pashkëve

Me disa ngjyrues ushqimor dhe pak fantazi, ju mund të krijoni vizatime nga më të ndryshme mbi vezë për festën e Pashkëve.
Nëse doni një recetë vërtet speciale për festen e Pashkëve, ju këshilloj këtë recetë kulaç me vezë në brendësi.

best-Easter-Eggs-decorating-c

best-Easter-Eggs-decorating-a

best-Easter-Eggs-decorating-b

best-Easter-Eggs-decorating-d

best-Easter-Eggs-decorating-e

best-Easter-Eggs-decorating-f

best-Easter-Eggs-decorating-g

best-Easter-Eggs-decorating-h

best-Easter-Eggs-decorating-i

best-Easter-Eggs-decorating-j

best-Easter-Eggs-decorating-k

best-Easter-Eggs-decorating-l

best-Easter-Eggs-decorating-m

best-Easter-Eggs-decorating-n

best-Easter-Eggs-decorating-o

best-Easter-Eggs-decorating-p

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *


Komento nga Facebook!

Enter your comment - Comments