All posts filed under: Garnitura

Sallata dhe garnitura. Sallate me panxhar, e njohura sallate ruse, sallate cesar si dhe sallata te shpejta per dieta

Kastravecë turshi

Kastravecë turshi Kastravecë turshi është një recetë tjetër që na mundëson të konservojmë kastravec për një kohë të gjatë. Kastravecët duhet të jenë në madhësi mesatare dhe zgjidhni ata më…