All posts filed under: Receta per Pizza

Receta gatimi pizza. Si te gatuajme brume per pizza, pica italiane. Receta per pizza italiane. Pizza me djathe dhe mocarela

Khachapuri

Khachapuri Khachapuri (Chaczapuri) është një pjatë tjetër tradicionale gjeorgjianeje. Mënyra e gatimit dhe e formës që i jepet mund të ndryshojë nga krahina në krahinë. Zakonisht mbushet me djathë tipik…