All posts tagged: cheesecake

Cheesecake Luleshtrydhe

Cheesecake Luleshtrydhe Cheesecake luleshtrydhe është një ëmbëlsirë e freskët me baze frute, kos dhe ajkë. Kjo ëmbëlsirë nuk ka nevojë që të piqet. Për përgatitjen e kësaj ëmbëlsirës nevojiten 3…