All posts tagged: receta per petulla

Petulla me mollë

Petulla me mollë Petulla me mollë janë të shpejta dhe shumë të shëndetshme për mëngjes. Prandaj ju rekomandojmë ti përgatitni se do ngeleni të kënaqur. 2 kokrra molle jeshile2 kokrra…